Substantial planning permission received in West Putney Conservation Area, London

We have recently received permission for significant alteration to a period 4500 sq.ft detached house in the desirable West Putney Conservation area.

The project comprises a complete basement extension across the entire footprint, reinstatement of a double bay to the front elevation, reconstruction of the rear elevation, a large loft conversion with new roof construction and a single storey extension to the rear. The total project has added a further 3000 sq.ft. of accommodation

 

The basement accommodates a separate annexe, swimming pool and games room. The new extension, conceived as a legibly different form, is wrapped in zinc with floor to ceiling glass.  This substantial and complex project is already on site and due for completion this year.

 

Want to work with us?
Say hello today.

Voted Best
On Houzz!


Our projects have won numerous awards, voted for by Houzz's 40 million users. Houzz is a great way to get inspired, discover products and collaborate with us on ideas for your home.