New Photos from Court 6, Plymouth

Having recently completed the external landscaping, new photos have been taken at Court 6 in Plymouth.

The house has an ‘upside-down’ arrangement, with kitchen, dining, living and the master bedroom at first floor to maximise views and light. Bedrooms, gym, home office and TV room are all located at ground floor in a u-shaped arrangement that frame a central courtyard.

The front entrance leads into the main access spine of the home, which borders the glazed courtyard. A bright yellow steel and timber staircase leads directly up into the main living area, with a large roof light above that pours light into the hall.

The interior decor is bright and modern, with key areas in the palette of whites and greys picked out in luminescent neon lighting and colours. The exterior continues the theme with a combination of white render, grey zinc cladding and blackened timber cladding.

For more information, or to discuss your own project, please contact us here.

Want to work with us?
Say hello today.

Voted Best
On Houzz!


Our projects have won numerous awards, voted for by Houzz's 40 million users. Houzz is a great way to get inspired, discover products and collaborate with us on ideas for your home.