Class Q Barn Conversion, South Hams, Devon

The kitchen and living room embrace the expressed structure of the barn with vaulted ceilings and top-lights.

Works are commencing on site for this recently permitted Class-Q barn in the South Hams, Devon. We have produced these visuals during the detailed design development to allow for the design process to be undertaken collaboratively with the client and the project manager. This realistic way of visualising the space, light and materials has allowed clear design decisions to be made early on in the process, and some complicated geometries to be explored and presented. We look forward to continuing collaboration with the project team as works progress on site.

 

Want to work with us?
Say hello today.

Voted Best
On Houzz!


Our projects have won numerous awards, voted for by Houzz's 40 million users. Houzz is a great way to get inspired, discover products and collaborate with us on ideas for your home.